Over ons - professionele en persoonlijke instructie

Wanneer je besluit om je rijbewijs te halen bij Rijschool Bram, kun je vertrouwen op professionele en persoonlijke begeleiding. Gedurende de rijles wordt er rekening gehouden met jouw ontwikkeling en gevoel. Door middel van jarenlange opgedane ervaring in het onderwijs, denkt Rijschool Bram vanuit het oogpunt van de leerling. Samen wordt bepaald welke aanpak het best werkt op weg naar het rijbewijs. Met deze aanpak kiezen wij samen de juiste weg naar het behalen van jouw rijbewijs.

Rijschool Bram is niet alleen actief op de weg maar ook op het internet. Via Facebook en Twitter volg je ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Op deze manier blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en acties.

 

Inmiddels merken we allemaal dat het gebruik van de smartphone en tablet steeds populairder wordt. Hoe makkelijk is het om je digitale leskaart altijd bij de hand te hebben op je smartphone?! Bij Rijschool Bram volg je met de PlanGo leerlingen app direct de belangrijkste onderdelen van je rijopleiding en zie je wanneer je volgende rijles is afgesproken.

 

Met de PlanGo leerlingen app kun je:

- Een nieuwe rijles plannen

- Alle lessen uit het verleden zien

- Je komende lesafspraken bekijken

- De voortgang van je rijopleiding bekijken

- Beoordeling van je handelingen zien

- Opmerkingen van je instructeur nalezen

- CBR examens inzien

- Rekeningen en betalingen bekijken

 

Om instructies nog beter te ondersteunen maakt Rijschool Bram tijdens de rijlessen gebruik van instructievideo's op de tablet. Handelingen worden op deze manier via een korte video extra duidelijk gemaakt. Voor meer info: http://itheorie.nl/

 

Rijschool Bram meer dan alleen lessen.